A Himolláról

A Himolla Európa vezető kárpitosbútor-gyára mely 1957 óta működik. A német precizitás és profizmus a funkcionalitást előtérbe helyező kanapékban és fotelekben testesül meg a Himolla gyártószalagain, különleges pihenést nyújtva a vásárlók számára. A cégpolitika, hogy kényelmes, funkcionális bútorokat állítsanak elő, amit különös odafigyeléssel előkészített alapanyagokból tesz meg. Ezenkívül a Himolla csak nyilvántartott erdőgazdaságoktól vásárolt fával dolgozik, általában bükkfával.
A kárpitok rávarrása is kézzel történik. Lényegében az 1000 alkalmazottat számláló vállalat a teljes munkafolyamatot emberi erővel készíti el, az-az lényegében az egyedi bútorunk egy kézzel készített valódi fából készült válogatott alapanyagokból álló mestermű.
Különlegessége a Himolla termékeknek, hogy szinte nincs két egyforma, ugyanis a kedves megrendelő saját személyes igénye és kedve szerint állíttathatja össze a darabokat. 350 modell, többszáz funkció és 800 féle szövet és közel 200 fajta bőrkárpit közül válogathatunk.