Despre Himolla

Himolla este cea mai importantă fabrică de mobilier tapițat din Europa, care funcționează din 1957. Precizia și profesionalismul german se regăsesc în canapelele și fotoliile ale căror design se bazează pe funcționalitate, oferind o relaxare deosebită clienților. Politica companiei este aceea de a produce mobilier confortabil, funcțional, din materiale pregătite cu o deosebită atenție. În plus, Himolla lucrează doar cu lemn certificat, în principal fag.
Tapițeria se realizează manual. Întregul proces de lucru al companiei, care numără 1.000 de angajați, este realizat cu efort uman, fiecare piesă de mobilier fiind de fapt unică, o capodoperă a materialelor atent selecționate și realizate manual, din lemn autentic.
Caracteristica specială a produselor Himolla este că nu se găsesc două la fel, întrucât clienții au posibilitatea de a asambla piesele în funcție de nevoile și preferințele personale. Ei pot alege dintre 350 de modele, sute de funcții, 800 de tipuri de țesături și aproape 200 de tipuri de tapițerie din piele.