Costul de livrare

 

La noi poți alege următoarele metode de livrare și plată:

 

La canapeleresigilate.ro beneficiezi de livrare gratuită pentru comenzile în valoare de peste 3000 roni. Daca platesti 15% din valoarea comenzii si restul la momentul livrarii.

La comenzi sub 3000 roni valoare transportului se negociaza in fuctie de distanta locatiei.

  • Curierul efectuează livrarea în zilele lucrătoare, de obicei între orele 8:00 și 18:00;
  • Dacă vor apărea prebleme cu livrarea coletelor, curierul va încerca să te contacteze telefonic;
  • Dacă achiziționezi mai multe produse într-o singură tranzacție, produsele comandate pot fi livrate în mai multe etape/colete, însă costul de livrare nu se va schimba.

Timp de livrare:

Timpul standard de livrare este de la 4 la 7 zile lucrătoare de la data confirmării comenzii.

Informații utile:

În cazul comenzilor plătite online (plată în avans), momentul confirmării comenzii este acela în care primești un e-mail cu următorul titlu: “Bună alegere. Verifică detaliile comenzii tale!”, care va conține confirmarea tuturor elementelor esențiale ale comenzii. Contractul de vânzare se consideră încheiat, iar produsul este trimis spre livrare, atunci când primești un e-mail cu următorul titlu: “Comanda ta a fost expediată”.

În cazul în care Clientul nu este găsit la adresa furnizată, Curierul va încerca să contacteze clientul de două ori, după care comanda va fi returnată către Vânzător, care va rambursa prețul acesteia (dacă a fost plătită în avans), în conformitate cu prevederile Termenilor și Condițiilor de utilizare a magazinului online canapeleresigilate.ro